Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Per Nielsen, den 21. jul, 2018
Intressant sida, kul läsning.
Fortsätt uppdatera detta är historia, bravo


Skrivet av Maisie, den 6. jul, 2018
Om du inte kritiseras, kanske du inte gör mycket.


Webbsida: www.bonnyin.se/studentklanningar
Skrivet av Bernt Mattsson Nyhammar, den 15. okt, 2013
Visst är det väl skönt att få höra De tusen sjöars land med Ray Adams en fin sommardag eller Violetta. Trevligt var det på 60-talet som grabb att få gå till Folkets Park och lyssna på artisterna. Det var ju som sagt idealisterna inom Folkets Hus och Park som såg till att det ordnades arrangemang i det samhälle man bodde i.
En stor eloge till Christer Peters som ser till att Ray Adams namn lyfts fram med en förhoppning att någon gång kanske få prata på telefon med Christer Peters


Skrivet av Siv, den 3. nov, 2011
Enligt mina dagboksanteckningar från år 1962 såg jag Ray Adams uppträda på Medborgarplatsen i Stockholm onsdagen den 1 augusti kl. 20.00, ackompanjerad av Leif Alverstams kvartett. Ray sjöng fem melodier, nämligen: Yes indeed, Jag har bott vid en landsväg, Little Rose-Mary, Hear my song Violetta, Clementine. Innan uppträdandet hade jag gått bakom scenen och fått Rays autograf, vilken jag har kvar än idag. Hälsning Siv


Webbsida: www.siv.dinstudio.se
Skrivet av Siv, den 2. nov, 2011
Vad roligt att hitta denna fina sida med så mycket nostalgi, tyckte ju så mycket om Ray Adams sång. Hit kommer jag gärna tillbaka :)


Webbsida: www.siv.dinstudio.se
Skrivet av olav venås, den 30. sep, 2011
meget bra side


Skrivet av Anders Olson, den 19. maj, 2011
Heysan, flott sida du hatt her :-)


Webbsida: http://domir.dk/sv
Skrivet av Arne Gustafsson, den 28. nov, 2010
Verkligen trevligt att få ta del av de senaste tillskotten på din Ray Adams sida. Nya bilder, affischer,nothäften,och framförallt flera nya skivor/omslag sedan sist. Så där ser man, denna sida kan man inte hoppa över för lång tid åt gången!
Hoppas din energi får fortsätta att flöda !!!
Vänliga Hälsningar, Arne Gustafsson EKSJÖ.


E-post:
Skrivet av Christer Peters, den 12. aug, 2010
Tack Magnus! Jovisst finns den inspelningen. Den är dock endast utgiven på norsk singelskiva på märket Manu 1961. Framsidan är Violetta. Sjungen på svenska. Baksidan heter Ann-Maria. Skivan gavs inte ut med konvolut. Lycka till med att finna den. Hjärtliga hälsningar Christer


Skrivet av Magnus Sjöstedt, den 7. aug, 2010
Fin sida med fina flikar herr Peters och jag ser fram emot fortsättning.
Nu undrar jag efter att ha genomsökt sidan hur det förhöll sig med Rays svenska/norsk-svenska version av Violetta, som jag mycket väl minns att jag hörde men inte lyckats få tag på i dessa dagar.
När gjorde han den? När kom den ut? Var det bara den engelska versionen som låg på listor?
'Hör min sång, Violetta, hör min sång, som till dig flyr! Följ mej hän till ett sagoland, dit gondolen tyst oss styr...'
Så gick den!
Hjärtlig hälsning från
Magnus


E-post:
Skrivet av Gunnar Klasson, den 16. maj, 2010
Hej Christer!
Vad kul att du har gjort en hemsida om Ray. Jag har lärt mig massor bara på en luten stunds läsning. Jag kände inte Ragnar personligen men hejade på honom då vi möttes på gatan. Han och hustrun var mycket ute och promenerade på Uddevallas gator, där alla visste vem han var.


E-post:
Webbsida: www.uddevallabloggen.se
Skrivet av Elisabeth Lord, den 14. maj, 2010
Hej Christer.
Roligt att läsa om! Ray, såg honom aldrig i verkligheten, men älskade Violetta! Vi spelar faktiskt De tusen sjöars land på våra allsångskvällar, publiken kan den utantill.
Nothäftena vi skickade var kul att se att de kom till glädje. Keep on the good work.
Hälsningar Tommy & Elisabeth Gunnarsson-Lord


E-post:
Webbsida: www.gunnarsson-lord.se
Skrivet av Bernt Mattsson, den 20. apr, 2010
Hej på er alla jag skrev att Ray Adams vari Folkets Park Nyhammar NTO,sfolkfest söndagen den 28 juni. Jag glömde årtalet som var 1964.


Skrivet av Bernt Mattsson, den 20. apr, 2010
Trevligt att Ray Adams lyfts fram som var en lysande sångare och artist. Han uppträde i Folkets Park Nyhammar söndagen den 28 juni som ligger ca 23 km norr om Ludvika.


Skrivet av Arne Gustafsson, den 8. feb, 2010
VAD KUL!...att få se ett foto av sig själv, tillsammans med Ray Adams. Det var en höjdarkväll med framträdanden av Ray och Christer i Karlskrona. Samt därefter en trevlig och välsmakande middag på Restaurang Krutviken. (Synd och Skam att detta ställe fick rivas.) Ray var en fin och välsjungande artist, som man saknar. Tycker därför att detta var en utmärkt idé, med en "RAY ADAMS SIDA" att kunna besöka. Högsta Betyg till dig,Christer!


E-post:

Senaste kommentarer

24.04 | 23:20

Jag saknar også Ray och hans fina röst. Gott att höra att du spiller platerne hans Solveig.

...
01.04 | 17:44

Så synd at han er borte. Han var min favoritt. Jeg spiller sangene hans hver dag.

...
30.01 | 15:13

Hej Bengt! NU finns låten på Youtube, Lycka till. /Christer

...
11.01 | 16:44

Via nätet hittade jag en bekräftelse på låten Om hon ringer. Men den finns inte på spotify eller youtube. Jag har bara en dålig inspelning på kassett.

...